Volito   
 

Opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volito

Volito er en av de mer fleksible og praktiske mus-alternativene vi har sett, uten at prisen blir avskrekkende av den grunn.

Med i pakken får du en musmatte, en datapenn/stylus, og faktisk også en ganske ordinær trådløs mus, skulle det være behov for det.

Volito-pennen krever en smule tilvenning, men det er fort gjort å bli såpass fortrolig med å bruke den at man faktisk kan droppe den vanlige musen fullstendig. Pennen er grei å både høyre- og dobbeltklikke med, og er etter litt trening like kjapp å jobbe med som et hvilket som helst annet pekeverktøy. 

Den kjekke Volito-pennen utvider office-applikasjonene dine med notat- og signaturmuligheter. 

Og mens de som lider av musesyke nok vil være lykkelige over å kunne regressere til å bruke penn som dataverktøy, er det også mye å hente for de som jobber med tegne- og grafikkprogrammer (Corel Painter Classic og Arcsoft PhtotoImpression medfølger), ikke minst siden Volito med sine 512-nivåers trykkfølsomhet også er et ganske kjekt tegneverktøy.

Det følger også med programvare som gjøre at man kan lage håndskrevne notater, skrible fritt i Office-dokumenter, og underskrive dokumenter med sitt eget navnetrekk.

Volito

  • USB
  • trådløs penn og mus
  • Bruker ikke batterier
  • Veil. pris: 670,- inkl. mva
  • Levarandør: Infinigate

Startside ] Opp ] [Søk]

Copyright © 2002 Øyvind Haugland
Sist endret:  13 januar 2019
 

  Interested in this stuff? Please write to:
 

HTML Counter            stats counter