Logitech diNovo   
 

Opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diNovo Media Desktop:

Dato: 15.10.2003

Design-tastatur med BlueTooth fra Logitech(225x76 pixel - 4168 bytes)

Et helt nytt designkonsept, mange flere funksjoner og kompatibilitet med flere frittstående enheter - Logitech satser på at diNovo skal bane veien for nye måter å bruke tastatur på.

Logitech lanserer i dag et helt nytt Bluetooth-basert tastatur. Navnet er diNovo Media Desktop, og det er mer enn bare et trådløst tastatur med tilhørende mus. Det er beregnet til bruk både på jobb og hjemme, med sterkt utvidet funksjonalitet. Dette skyldes både designet og Bluetooth-teknikken.

Vi fikk tatt en sniktitt på lekkerhetene på en pressevisning for noen uker siden, og det mest iøynefallende er at den numeriske delen er separat fra hoveddelen. Dessuten er det et lite display over tallene på den numeriske delen.

(440x126 pixel - 13919 bytes)

 Utførelsen er svært elegant, med en metallisk overflate, som minner om titan. Tastaturet et helt flatt, og er etter vår mening utmerket å skrive på, som de aller fleste tastaturer fra Logitech.

Musen er selvsagt optisk av typen MX900, og er oppladbar. Dette ordnes svært praktisk ved at Bluetooth-hub'en også fungerer som lader når du plasserer musen oppi den når den ikke er i bruk.

(225x251 pixel - 12431 bytes)
Nye bruksområder
Logitech kaller den numeriske delen for MediaPad, siden den kan gjøre langt mer enn å levere tall. Her fungerer den også som regnemaskin, hvor tallene også dukker opp i det lokale displayet, samtidig som det integreres i PC-programmet som er i bruk.

 

Men MediaPad fungerer også som styreverktøy for multimedia, i samarbeide med Media Desktop-programvare som følger med. Den kan styre avspilling av musikk og video eller stillbilder, og brukes på samme måte som en fjernkontroll til videomaskinen.

På displayet vises også mottatte eposter og Instant messages, samt status på kontaktene dine, eller dato og klokke når det ikke foregår andre aktiviter.

Bluetooth sørger også for kommunikasjon med mange mobiltlefoner, og med støtte fra programmet Mobile Phone Suite for Bluettoth, får du synkronisert kalender, adresser, meldinger og annen informasjon, samt muligheten for å bruke diNovo-tastaturet til å svare på tekstmeldinger direkte. Overføring av bilder fra mobiltelefoner til PC fungerer selvagt også, trådløst og praktisk.

Annet Bluetooth-utstyr vil også selvsagt kunne brukes, som f.eks. trådløse hodetelefoner med mikrofon, PDA'er, skrivere osv.

Pris og levering
Veil. utsalgspris er satt til 2 799 kroner inkl mva og hele settet vil være tilgjengelig ute hos forhandlerne i løpet av oktober.

Startside ] Opp ] [Søk]

Copyright © 2002 Øyvind Haugland
Sist endret:  13 januar 2019
 

  Interested in this stuff? Please write to:
 

HTML Counter            stats counter