Gyration Ultra   
 

Opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyration Ultra Cordless Optical Mouse

Gyration er et festlig, om noe spesialisert produkt. På den ene siden snakker vi her om en fullgod oppladbar trådløs optisk mus med god presisjon, altså egenskaper som gjør den til en verdig Logitech MX 700-konkurrent.

Men det som virkelig skiller Gyration fra sine musfrender er de gyroskopiske sensorene som gjør at man kan bevege musen rundt omkring i luften uten verken bord eller musematte.

Følsomheten og nøyaktigheten opprettholdes på mirakuløst vis mens man med diskré håndleddbsvegelser beveger musen i løse luften, og ikke mindre imponerende er rekkevidden på imponerende 12 meter - altså betydelig lengre enn trådløse mus fra Logitech og Microsoft, som bare fungerer 1-2 meter fra maskinen.

Gyration er dermed som skapt for å synke godt ned i sofaen mens man tar en runde strategispill på plasmaskjermen eller projektoren. Det er også deilig befriende å lene seg godt tilbake i kontorstolen med surfehånden lettere henslengt ved siden av seg mens man klikker seg gjennom nettet.

Gyration kan kjøpes på egenhånd, eller i pakkeløsning med et lite trådløst tastatur som deler den samme lange rekkevidden. Pakkeprisen er på omlag 2 600 kroner med norsk tastatur.

Det desidert største aberet er prisen. Å punge ut over femten hundre kroner for litt sofahygge blir i stiveste laget, og gjør at Gyration blir forbeholdt profesjonelle forelesere og møteholdere, som trenger en trådløs pekeanretning med lang rekkevidde når de holder PowerPoint-presentasjoner.

Hvis man ikke bestiller på nett da.

(*) For selv om den norske importøren ser seg nødt til å prise produktet til ubeskjedne 1330,- eks. mva, går Gyration for omlag $80 (ca. 570 kroner) fra diverse nettforhandlere, inkludert hos gyration.com selv.

 

 

 

 

Gyration Ultra Cordless Optical Mouse

  • USB
  • optisk
  • Oppladbare NiMH batterier
  • Veil. pris: 1649,- inkl. mva(*)
  • Levarandør: Lys & AV-Teknikk


 

 

Startside ] Opp ] [Søk]

Copyright © 2002 Øyvind Haugland
Sist endret:  13 januar 2019
 

  Interested in this stuff? Please write to:
 

HTML Counter            stats counter