Amerikansk konto   
 

Opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange fordeler med en amerikansk iTunes konto i disse dager…

Det kan være flere årsaker til at det vil lønne seg å ha en amerikansk iTunes konto – her er guiden til hvordan du går frem.

Jeg skaffet meg for en stund siden nå en amerikansk iTunes konto av to årsaker; leie og kjøp av filmer til mine Apple TV-er, samt kjøp av apps til min iPad før iPad apps ble tilgjengelig via min norske konto. I den senere tid har det kanskje blitt enda mer aktuelt med en amerikansk iTunes konto, og ikke er det vanskelig heller.

- Start først med å skaffe deg en konto hos JetCarrier.no …. Koster ingenting, ikke noe farlig, og da får du raskt og enkelt en postboksadresse i USA.

- Dernest trenger du en konto på eBay…søk på iTunes Giftcard…Du kommer til å finne mange, noen kan du by på, andre kan du kjøpe direkte.
- Et 100 dollars giftcard bør ikke koste mer enn 10% ekstra spør du meg. Søk opp feks Gang2000 – jeg har handlet av vedkommende flere ganger, og kodene til gavekortet får du på mail (husk og si ifra at du vil ha det på mail, hvis ikke kan de fort sende det til deg i posten – og gjett hva – da blir det sendt til JetCarrier adressen din….)

- En PayPal-konto kan anbefales å etablere – for sikker betaling for din del når du kjøper på eBay eller andre steder

- Kodene du mottar skal dernest kopieres inn i iTunes (redeem code), som illustrert her (med valget helt til høyre)


- Men, før vi kommer så langt, må du jo skaffe deg den amerikanske iTunes kontoen. Nå har du amerikansk adresse, og du har iTunes GiftCard-koder som du har kjøpt via ebay.

- I iTunes menyen så begynner du med å klikke på App Store.

- Finn deg et program du vil laste ned – en gratis app – husk, vi skal lage en amerikansk konto, og vil da IKKE legge inn våre norske kredittkort!

- Klikk på “opprett ny konto”


- Her er det veldig viktig at du velger USA som land selvsagt


- Fyll inn informasjonen som trengs – kontonavn, passord, etc – og klikk på Continue


- Voila – nå får du opp muligheten til å velge None som betalingsform – siden du IKKE vil vil kjøre inn dine norske kredittkort. Finn frem din amerikanske adresse som du fikk fra JetCarrier, and you are good to go…


Sånn – du har en amerikansk iTunes konto – betalt via penger fra din PayPal-konto – for apps, filmer, tv-shows, bøker med mer. Har du apps og andre ting på iTunes via din norske konto så spiller det ingen trille – du kan enkelt veksle mellom flere kontoer uten å miste noen ting!

Ikke bare får du tilgang til FLERE apps med en amerikansk iTunes konto, men du kan nå leie filmer og TV-serier, kjøpe bøker, få tilgang til en rekke flere tilbud på billige apps, og kanskje spare noen kroner på det også

Startside ] Opp ] [Søk]

Copyright © 2002 Øyvind Haugland
Sist endret:  13 januar 2019
 

  Interested in this stuff? Please write to:
 

HTML Counter            stats counter